Vakantie nerjaVakantie in Nerja

Vakantie Nerja Spanje – Nerja in Zuid Spanje is een gezellig, authentieke Spaanse badplaats gelegen in Andalusië. Nerja heeft voor iedereen iets te bieden. Het zeer aangename klimaat, de mooie stranden en het pittoreske centrum zorgen ervoor dat Nerja een populaire bestemming is, twaalf maanden per jaar. Een vakantie naar Nerja is dus beslist een goede keuze. Wilt u graag genieten van zon, zee, strand en een flinke dosis cultuur dan is Nerja, de mooie badplaats in Zuid Spanje waarnaar u op zoek bent.

Brengt u uw vakantie in Nerja door dan is het ook zeker de moeite waard om een auto te huren en het achterland van Nerja te bezoeken. Breng een bezoek aan de prachtige bergdorpjes zoals Frigiliana en Compéta of maak een wandeling door de Rio Chillar. Wat dacht u van een Kajaktocht vanaf het strand van Burriana Beach naar Maro. U verveel zich geen moment als u op vakantie in Nerja bent.

Vakantie accommodatie in Nerja

Verblijft u in een villa, vakantiehuis of appartement in Nerja dan heeft u tijdens uw vakantie in Nerja veel vrijheid. Geen drukke hotels met strikte eettijden maar heerlijk genieten in alle rust van de vele bezienswaardigheden in Nerja.
Een vakantie in Nerja staat garant voor een flinke dosis zon, zee en strand voor jong en oud!
Een vakantie naar Nerja in Spanje is absoluut een onvergetelijke ervaring.