Vakantie nerjaVakantie in Nerja

Vakantie Nerja Spanje – Nerja in Zuid Spanje is een gezellig, authentieke Spaanse badplaats gelegen in Andalusië. Nerja heeft voor iedereen iets te bieden. Het zeer aangename klimaat, de mooie stranden en het pittoreske centrum zorgen ervoor dat Nerja een populaire bestemming is. 12 maanden per jaar. Een vakantie naar Nerja is dus beslist een goede keuze. Wilt u graag genieten van zon, zee, strand en een flinke dosis cultuur? Dan is Nerja, de mooie badplaats in Zuid Spanje waarnaar u op zoek bent.

Brengt u uw vakantie in Nerja door dan is het ook zeker de moeite waard om een auto te huren en het achterland van Nerja te bezoeken. Met zijn prachtige bergdorpjes zoals Frigiliana en Compéta en een wandeling door de Rio Chillar of een Kajaktocht vanaf het strand van Burriana Beach naar Maro zorgen ervoor dat u en uw reisgezelschap zich geen moment hoeven te vervelen als u op vakantie in Nerja bent.

Vakantie accommodatie in Nerja

Verblijft u in een villa, vakantiehuis of appartement in Nerja dan heeft u tijdens uw vakantie in Nerja veel vrijheid. Geen drukke hotels met strikte eettijden. Geniet in alle rust van de vele bezienswaardigheden in Nerja.
Een vakantie in Nerja staat garant voor een flinke dosis zon, zee en strand.
Een vakantie naar Nerja Spanje is absoluut een onvergetelijke ervaring.