sunshine tours AndalusieSunshine Tours Andalusie

Mogen wij ons aan u voorstellen, wij zijn Alexander en Anne en komen uit Nederland. Wij zijn woonachtig in Malaga en tot over onze oren verliefd op het prachtige binnenland van Andalusië. Om iedereen hiervan mee te kunnen laten genieten, verzorgen wij met heel veel plezier dagtours naar de mooiste en meest interessante plekjes van Andalusië. Hieronder hebben wij een aantal dagtochten voor u op een rijtje gezet.

Mocht u interesse hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet mogen we u een keer begroeten. We laten u dan graag prachtige plekjes zien in het mooie binnenland dat Andalusië rijk is.

 

 

De Axarquia Excursie, onze specialist

Duur: 8 uur (van ongeveer 09:00 tot 17:00 uur). Ga met ons mee dwars door de Axarquia. De Axarquia is de streek ten oosten van Málaga met een kustlengte van 50 kilometer tot Nerja en zo’n 35 kilometer landinwaarts waar het wordt begrensd door de Montes de Málaga, de Sierra Gorda en Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama. Het wordt een gevarieerde dag waar niet al te veel gelopen hoeft te sunshine tours Andalusieworden. Zet je zonnebril maar op en geniet van kronkelende en soms spannende wegen, kust en bergen, het rijke Moorse verleden, oude dorpen en uitgestrekte velden, gevuld met wijnranken, olijfbomen en eindeloos veel fruitbomen. Wat een rijkdom!

Neem vooral een camera mee om al het moois mee vast te leggen! Tijdens deze tour zullen we een groot deel van de Axarquia doorkruisen waarbij er regelmatig wordt gestopt voor een korte wandeling, een foto-moment en voor een uitgebreide lunch of picknick.

 

Dagexcursie Granada met het Alhambra

Granada is een bijzondere stad en het staat bol van Moorse cultuur. Het is wat ons betreft een van de mooiste steden van Andalusie. We halen je op met onze comfortabele Land Rover en rijden op ons gemak richting deze heerlijke stad. Onderweg vertellen we je over het Andalusische leven, de natuur en informeren je alvast over wat er in Granada allemaal te doen is. Allereerst rijden we naar het beroemde Alhambra waarvoor we de kaarten reeds gereserveerd hebben. Om al deze pracht op je gemak te kunnen bewonderen trekken we ruim twee uur uit en die heb je echt wel nodig.
 
We bezoeken het Moorse paleis, nemen een kijkje bij de muren van de vesting en wandelen door de tuinen van het zomerpaleis. Vervolgens gaan we de stad in en parkeren de auto. Vanaf hier heb je de tijd aan jezelf. Wij weten de leukste restaurantjes voor je lunch en kunnen je verschillende bijzondere theehuizen aanbevelen. Kaartjes voor de kathedraal geven we je mee zodat je deze op eigen gelegenheid en op je gemak bewonderen kunt.en praten in de auto nog even na met een koel glaasje cava.

sunshine tours Andalusie

Vip vervoer

Ook bieden wij VIP vervoer aan voor kleine groepen tot 6 personen naar bijvoorbeeld Granada, Sevilla of Cordoba. We halen je op en brengen je op jouw tijd weer terug naar je hotel of bed and breakfast.

Wilt u meer informatie over of wilt u reserveren neemt u dan een kijkje op de site van Sunshine Tours Andalusië:

Website: www.sunshinetours-andalucia.eu
Informatie: info@sunshinetours-andalucia.eu
Telefoon: 0034 – 635 341 872