3 okt

Reisgids voor de stad Malaga

Reisgids voor de stad MalagaOntdek Malaga

Op dit moment is Malaga één van de meest gewilde steden voor een stedentrip. Even helemaal weg en dat al op een kleine drie uur vliegen van Nederland. Ideaal dus voor een lang weekje weg of gewoon een heerlijke vakantie.

Bruisend Malaga

Malaga bruist en waar vindt u een stad die alles te bieden heeft, bergen, kunst, cultuur, gastronomie en dat alles in combinatie met zon, zee en strand. Fantastisch toch! De milde temperaturen en de vele zonuren het hele jaar door en zelfs in de winter zorgen ervoor dat Malaga een topbestemming is.

De Reisgids Malaga

Deze praktische reisgids neemt u mee door Malaga. Ontdek de mooie plekjes die Malaga rijk is en die u alleen aan de hand van deze reisgids zult vinden. Speciaal voor u hebben Anne en Alexander de hotspots van Malaga op een rijtje gezet.

Deze stadsgids, met plattegrond, staat vol met prachige foto´s maar vooral met heel veel informatie over de stad Malaga; zoals bezienswaardigheden, musea en kerken maar ook de gastronomie komt ruimschoots aan bod. Bijvoorbeeld; welke restaurants zijn er in Malaga, waar vindt je leuke tapas-barretjes, uitgaansmogelijkheden of mogelijkheden om te overnachten in Malaga. Verder heel veel nuttige informatie, tips en leuke weetjes over de stad Malaga.

De reisgids voor de stad Malaga is te bestellen via: www.reisgidsmalaga.nl of via www.bol.com

Veel plezier in het altijd bruisende Malaga!