Zoek en boek

 

Overwinteren in Nerja Overwinteren in Nerja

Overwinteren in Nerja (Zuid Spanje) is voor veel senioren een tijd waar ze ieder jaar weer naartoe leven. Overwinteren betekent niet alleen het ontvluchten van de kou en de regen maar vooral genieten van de heerlijke temperaturen in Spanje. Overwinteren in Nerja is sinds een aantal jaren flink toegenomen. Deze gezellige Andalusische badplaats straalt rust en warmte uit.

Overwinteren in Nerja

In alle opzichten warmte want het klimaat in Nerja is heerlijk tijdens de wintermaanden. Niet voor niets staat Nerja en de hele oostkust van de Costa del Sol bekend om het beste klimaat van Europa. Het gezellige centrum van Nerja trekt in de wintermaanden veel overwinteraars die overwinteren in Nerja of in Andalusië. In het centrum vindt u vele winkels, restaurants en terrasjes. Drinkt u gezellig een kopje koffie op het mooie balkon van Europa. U heeft dan een prachtig uitzicht over de Middellandse zee.

 

 

Markt in Nerja Strandhuys Appartementen NerjaMarkt in Nerja

Overwinteraars in Nerja of omgeving bezoeken veelal de markten aan de Costa del Sol. Zo heeft Nerja iedere dinsdag een leuke warenmarkt en op zondag is er een vlooienmarkt. Zeker het bezoeken waard. Voor meer informatie over de markten aan de Costa del Sol; kijkt u dan even op deze pagina: Markt in Nerja. Zo weet u precies waar er een markt is aan de Costa del Sol en op welke dag.
Ook voor overwinteraars die niet in Nerja overwinteren is Nerja een leuke dagtrip. Verblijft u elders aan de Costa del Sol of Andalusië brengt u dan zeker een bezoekje aan Nerja. Neem een kijkje bij de grotten van Nerja of breng een bezoekje aan het prachtige witte bergdorpje Frigiliana, dat is ook zeker de moeite waard. Frigiliana ligt op slechts een klein kwartiertje rijden van Nerja.

 

Overwinteren in Nerja nederlandse huisarts Rick HeijmansNederlandstalige huisartsen

Gaat u overwinteren in Nerja of in de omgeving van Nerja dan is het fijn, mocht het nodig zijn, dat u een beroep kunt doen op een Nederlandstalige huisarts.
In Nerja en El Morche (Torrox) vindt u 2 Nederlands sprekende huisartsen. Dr. Rik Heijmans heeft zijn praktijk in het centrum van Nerja en is gevestigd aan de Calle Angustias 24. Telefoon +34 952 52 67 75. Dr. Bernadette Veeger is gevestigd met haar praktijk “centro mar y salud” aan de boulevard in El Morche op het adres: Paseo Marítimo el Morche 4 in El Morche. Telefoon +34 952 53 20 65. U vindt El Morche aan de kustweg (N340) tussen Torrox en Algarobbo. Heeft u een vraag of heeft u met spoed een huisarts nodig neemt u dan contact met hen op. Het is gewenst om vooraf even contact op te nemen om een afspraak te maken.

Bent u op zoek naar een apotheek in Nerja met een Nederlands sprekende apothekersassistente? De Farmacia El Barco aan de Calle Antonio Ferrandis Chanquete 4 heeft een Nederlands sprekende apothekersassistente haar naam is Linda. Mocht u een vraag of een medisch probleem hebben dan kunt u ook altijd een bezoekje brengen aan deze apotheek alvorens u besluit om een huisarts te raadplegen. Vaak kunnen zij u ook verder helpen en advies geven. Geeft u alleen even aan dat u Nederlandssprekend bent dan weet u zeker dat u door Linda wordt geholpen. Telefonisch is deze apotheek te bereiken op telefoonnummer +34 951 32 23 57.

Appartement of vakantiehuis in Nerja

Wilt u overwinteren in Nerja of omgeving en bent u op zoek naar een appartement, vakantiehuis of een andere accommodatie in Nerja of omgeving dan helpen wij u graag zoeken. Neem contact met ons op.

 

Gaat u overwinteren in Nerja of omgeving dan wensen wij u alvast een hele fijne tijd toe!