auto huren vliegveld malagaAuto huren Malaga

Wilt u een auto huren in Malaga bij de luchthaven, dan raden wij u aan om deze ruim vantevoren te reserveren, als u een auto huurt bij de luchthaven in Malaga bent u nl. veel goedkoper uit dan dat u wacht tot kort voor uw aankomst. De meeste verhuurbedrijven bevinden zich onder het vliegveld. Er zijn ook autoverhuurbedrijven die zich op korte afstand van het vliegveld van Malaga bevinden. Indien u een auto huurt bij één van deze autoverhuurbedrijven een auto huurt wordt u d.m.v. een shuttle-service opgehaald op het vliegveld van Malaga en netjes teruggebracht bij het inleveren van de auto.

Let op!!! Om een auto te huren op het vliegveld van Malaga heeft u altijd een creditcard nodig. Zorg ervoor dat, als er om gevraagd wordt, u bij het boeken van een auto een creditcard gebruikt die op uw naam of op naam van iemand in uw reisgezelschap staat, u kunt nl. geen auto huren op het vliegveld van Malaga als de eigenaar van de creditcard niet aanwezig is bij het ophalen. Houdt u er ook rekening mee dat er bij het ophalen van de auto nog extra kosten worden berekend voor benzine (halve tank) en een verzekering. Deze kosten worden berekend bij alle verhuurbedrijven.

auto huren malaga vliegveldU heeft de keus om uw auto all-risk te verzekeren, waardoor u onbezorgd kunt rondrijden in Malaga, Nerja de andere mooie plaatsen in Andalusië. Ook kunt ervoor kiezen om een borg te betalen, deze borg ontvangt u terug bij het inleveren van de auto op het vliegveld in Malaga, mits er geen schade aan de auto is. Ons advies: wilt u een auto huren in Malaga; kies altijd voor een all-risk verzekering en geen borg dan weet u op voorhand wat u maximaal kwijt bent mocht er schade aan de auto zijn. U betaald voor een borg gemiddeld rond de € 800,- en dat is veel meer dan het dubbele wat u in dat geval kwijt bent aan een all-risk verzekering.  Deze voorwaarden gelden overigens voor alle autoverhuurbedrijven in Malaga. Bij Malagacar hoeft u de auto niet vol te tanken, de auto mag leeg worden ingeleverd. Voor meer informatie over een auto huren bij Malagacar of reservering klik hieronder.

 

Auto huren Malaga

 

Goedkope vliegtickets Malaga