Kajak NerjaKajakken Nerja

Kajakken Nerja is niet alleen een must voor iedere watersportliefhebber maar is volop plezier voor jong en oud!

Deze schitterende kajakexcursie brengt u op de mooiste plekjes langs de prachtige kustlijn van Nerja die u alleen vanaf de zee kunt bereiken.
Met de kajak vertrekt u vanaf het strand van Burriana Beach voor een tocht vanaf 1,5 tot 2 uur in oostelijke richting van Nerja naar Maro. (er zijn ook langere tochten te boeken).

Tijdens deze kajaktocht geniet u van de prachtig afgelegen baaien, mooie stranden en helderblauwe zee. Onderweg vaart u met de kajak in zeegrotten en manoevreert u langs de prachtige watervallen die u tegenkomt. Tijdens de kajaktocht is er tijd voor een verfrissende duik en ontdek zo het mooie onderwaterlandschap van Nerja (snorkels zijn aanwezig).

Kajakken in Zuid Spanje

Educare Aventura Nerja is een professioneel kajakbedrijf en ligt aan het eind van Burriana Beach, u ziet de vlaggen op het strand staan. Voordat u in de kajak stapt krijgt u een zwemvest aangemeten en uitgebreide (veiligheids)instructies.

kajak nerjaGezien de drukte raden wij u zeker aan om vooraf te reserveren: +34 952 03 90 26
De kajaktochten zijn in groepen en er is voldoende begeleiding. De tocht duurt, afhankelijk van de route, tussen de 3 en 5 uur. Tijdens de zomermaanden (juli en augustus) vertrekken er groepen om 10.00, 13.00, 16.00 en 18.00 uur. Gezien de hitte en het branden van de zon adviseren wij u om tijdens de zomermaanden de kajaktocht van 10.00 uur te nemen of de kajaktocht van 18.00 uur.
Zorg dat u een rugzakje meeneemt met voldoende drinken, een broodje en heel belangrijk; zonnebrand!

U moet in goede conditie zijn om deel te kunnen nemen aan de tocht.

Mocht u al kajakervaring hebben dan is het mogelijk om een kajak te huren en zelf op pad te gaan.

Voor meer informatie: Educare Aventura Nerja

stand up paddle boardingWilt u liever een langere route om te kajakken langs de kust van Nerja of lijkt het u leuk om een keertje stand-up paddleboarding uit te proberen? Of met een klein groepje een duikexcursie waarbij u gaat duiken in één van de grotten? Vraag naar de mogelijkheden.

Tijdens het hoogseizoen zijn de prijzen voor een volwassene rond de 20 euro (vanaf 16 jaar) en voor kinderen vanaf 8 jaar 10 euro. Kinderen onder de 8 jaar zijn gratis!
Tijdens het laagseizoen wordt meestal 50% van de prijs gehanteerd.

Uit eigen ervaring kunnen wij u vertellen dat het kajakken samen met de wandeltocht van de Rio Chillar één van de mooiste excursies zijn die u kunt doen in Nerja en omgeving. Ontdek het mooie Nerja!

Rio Chillar Nerja

Zoek en boek

Home

 

Y