20 jan

Bar El Fuego in Nerja


Bar El Fuego Nerja Nederlandse voetbalwedstrijdenBar El Fuego in Nerja

Bar El Fuego in Nerja is een Nederlands/Engelse bar en staat voor volop gezelligheid en saamhorigheid. Eigenaren Antonio en Debora Diaz begroeten u keer op keer met open armen. In de afgelopen jaren hebben Antonio en Debora samen met hun team deze gezellige bar uitgebouwd tot een ware uitgaansgelegenheid die inmiddels bekend is in heel Nerja en ver daarbuiten.

Nederlands café Nerja El Fuego

De bar van de Nederlandse eigenaren is uitgegroeid tot een internationale ontmoetingsplaats voor Nederlanders, Engelsen, Spanjaarden, Scandinaviërs en andere nationaliteiten. Bar El Fuego is gelegen aan de ingang van Burriana Beach (Calle Filipinas) en ligt op 10 minuten lopen van het centrum van Nerja.

Live Nederlands voetbal

Wilt u geen Nederlandse voetbalwedstrijden en overige sporten missen? Geen nood! Bar El Fuego zendt alle sportwedstrijden live uit op meerdere schermen. Als u van tevoren aangeeft welke wedstrijd u graag wilt zien dan zorgen Antonio en Debora of één van hun medewerkers ervoor dat u niets hoeft te missen van uw favoriete sportclub.

Nederlands Elftal bij Nederlands Café El Fuego in Nerja

En natuurlijk wordt er met de Europese en Wereldkampioenschappen voetbal één groot Oranje feest gebouwd.

 

Bar El Fuego Nerja Poolbiljart en Darts

Poolbiljart en darts

Tevens beschikt El Fuego over een poolbiljart en een dartbord waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Even geen zin in een middagje strand? Ook dan bent u bij Bar El Fuego van harte welkom. Ook aan de kinderen hebben Antonio en Debora gedacht. Speciaal voor hen is er een gamehoek ingericht met een playstation en diverse spelletjes.

 

 

Heineken en Hollandse Snacks

Buiten de spaanse bieren schenken Antonio en Debora voor de liefhebbers ook Heineken, Jupiler, Leffe en nog veel meer.

Wilt u een avondje genieten in een gezellige ambiance van een goed glas wijn, bier of een heerlijk glas Sangria en een lekkere Hollandse snack? Kom dan langs bij Antonio en Debora van bar El Fuego in Nerja en u heeft alle ingrediënten voor een heerlijk avondje uit!

 

Meer informatie over restaurants en bars in Nerja